EXCLUSIV  Proteste anti-restricții. Bulai, despre "punctul nevralgic" în Guvern: Chestiunea pe care politicienii o ascund

Politologul Alfred Bulai a vorbit despre protestele anti-restricții și efectele politice pe care le au, în exclusivitate pentru DC NEWS.

"E o chestiune pe care politicienii o ascund în acest moment. Anul cadourilor s-a terminat! Băncile au început să-i cheme pe oameni să le spună: "copii, voi cam trebuie să plătiți ratele", între timp mulți dinte oamenii care au renunțat la acele rate nu au o situație mai bună, deci nu e nimic schimbat, dimpotrivă, unii au o situație mai proastă.

Nu toți, evident, dar cu alte cuvinte, societatea cu greu mai rezistă. Discuțiile sunt inutile, pentru că oamenii au acumulat foarte multe nemulțumiri și mai ales incongruențele comunicării publice și sigur că ele răbufnesc. Când apare o criză economică și o să vină și perioade mai proaste, ele vor fi și mai mari .

Punctul nevralgic va fi în momentul în care, în interiorul arcului guvernamental, o să înceapă fault-urile. Acum sunt timide, apropouri, chestii pe Facebook, dar la un moment dat când vor da de criza mare socială, toți politicienii de la noi sunt viteji, o să dea vina unii pe alții", a declarat Alfred Bulai, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel