Protest PNL - moțiune de cenzură. Orban, detaliile momentului

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit despre protestul ce-l va organiza și despre moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. 

Întrebat când va fi mitingul PNL și când va fi depusă moțiunea de cenzură, Ludovic Orban a dat de înțeles că încă nu e momentul potrivit: ”Vom lua decizia la momentul potrivit. Vă voi sta la dispoziție cu răspunsuri la întrebări după ce colegii mei vă vor prezenta temele.”. 

Cât despre unde vor avea loc proteste, liderul PNL spune că-n toată țara. 

”Cu siguranță vom face apel către toți cetățenii români care s-au săturat de PSD și care își dau seama că PSD își bate joc de România și compromite șansele fiecărui român de a trăi mai bine, îi vom chema la acțiunile de protest alături de membrii și de simpatizanții nostri.” a spus Ludovic Orban. 

Liderul PNL a adăugat că vor depune moțiune de cenzură înainte de sfârșitul sesiunii parlamentare. 

Discuții pentru moțiune

Cât despre voturile necesare pentru ca această moțiune să treacă, el afirmă: ”Suntem angrenați în discuții și deocamdată este prematur să vă prezentăm concluzii sau puncte de vedere. Pe măsură ce discuțiile vor avansa, când vom avea ceva de comunicat public, vom comunica.”

”Cât mai mulți”

Despre numărul oamenilor pe care-i vor aduce, spune direct: ”Cât mai mulți! Noi nu facem miting în Piața Victoriei ca să protestăm împotriva abuzurilor a căror principală sursă este chiar guvernul de lângă Piața Victoriei. O echipă organizatorică se va ocupa de toate detaliile acestor acțiuni ample de proteste.”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel