PROTEST PIAȚA VICTORIEI. Oana Lovin a FUGIT. A băgat-o în sperieți. VAL de înjurături

Oana Lovin mi-a dat un răspuns la provocarea pe care i-am lansat-o.

De când cu pandemia, de nenumărate ori, Oana Lovin a chemat oamenii în stradă fără să se gândească la un lucru: în Piața Victoriei vor veni și oameni cu comorbidități, oameni în vârstă sau, pur și simplu, oameni care nu știu că au imunitate slabă și coronavirusul îi va ucide curând.

Am rugat-o pe Oana Lovin să facă un protest la terapie intensivă, printre bolnavii infectați cu Covid-19, și să le șoptească lozinci la ureche, în timp ce plămânii lor sunt făcuți praf. Să le dea ventilatorul jos de pe față și să le tragă pupături, la fel cum făcea, marți seară, în Piața Victoriei.

Răspunsul divei a fost simplu: după ce m-a luat la un val de înjurături publice (postarea la care mă refer, de acum două zile, o puteți găsi pe contul său. Era de nepublicat în presă din cauza limbajului), mi-a dat block pe Facebook. Ce-i drept... Oana Lovin, probabil, este obișnuită să plătești dacă vrei să te uiți la ea. N-am avut cum sau ce să plătesc pe Facebook, așa că mi-a dat block.

S-a supărat că am scris: Oana Lovin nu a zis cu subiect și predicat că nu există noul coronavirus, dar se comportă în asemenea manieră. S-a pozat cu destulă lume la protest. E curajoasă, invincibilă. O fi luat sparanghel și a căpătat imunitate la Covid-19...

Replica ei a fost că mint. Păi o persoană care crede că există Covid-19 nu se pupă prin Piața Victoriei, nu se pozează cot la cot cu lumea la protest, nu stă fără mască atunci când are fața cuiva la mai puțin de 20 centimetri.

Imaginile de mai jos o arată pe fata cu sparanghel nerespectând nicio regulă din pandemie:

Dar cine este Oana Lovin de ne pierdem vremea scriind despre ea? Nu știu. Un fel de lider al protestelor, un fel de Marian Ceaușescu de la #rezist, cu precizarea că acum o îmbrățișare dată de invincibili te poate băga în mormânt.

Oana Lovin nu mi-a acceptat provocarea. A băgat-o în sperieți. A fugit de provocarea mea și s-a oprit tot în Piața Victoriei... Ce să caute ea la proteste prin spitale la terapie intensivă printre infectații cu Covid-19? Se pare că se ghidează după ideea: în caz de ceva, mai bine s-o dai decât s-o iei.

Hai Oana Lovin, ajută-ne să ajungem pe locul 1 în Uniunea Europeană la noi cazuri de coronavirus. Momentan suntem doar pe locul doi... Ne-au luat spaniolii. Dar noi am venit tare din urmă la numărul de morți. Acolo suntem pe locul 1. Suntem urmați de italieni...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel