Protest neobișnuit la Timișoara. Cu tigaia și polonicul în fața prefecturii. VIDEO

Captură video: Youtube Tion
Captură video: Youtube Tion

Zeci de oameni din Timișoara au ieșit să protesteze într-un mod inedit în fața Prefecturii Timiș, de teamă că se prelungește măsura de carantină.

Mai mulți patroni, bucătari, barmani și  ospătari  au protestat într-un mode neobișnuit la Timișoara. Oamenii au venit în fața Prefecturii Timiș  să ceară autorităților să le permită să activeze în continuare și să nu impună noi restricții. Au adus cu ei tigăi, polinice, răzători și alte ustensile pe care le folosesc în munca lor. 

„Am decis să predăm "armele" cu care ne-am fi putut apăra, dar nu putem, căci ne-au legat de mâini, obligându-ne să închidem chiar și activitatea la terasă. Am propus o formă pașnică de protest, fără a ne aduna și fără a fi vocali.”, a spus un reprezentant HoReCa.

„E o nouă alarmă asupra închiderii domeniului Horeca și a tuturor care suferă din această cauză, suntem doar o parte dintre noi, unii mai muncim și vrem să muncim toți exact așa cum a fost înainte de începerea acestei pandemii. Aceste restricții ne afectează cel mai mult pe noi”, a spus un alt protestatar, citează Tion.ro.

Timișoara și localitățile Giroc, Moșnița, Ghiroda și Dumbrăvița se află în carantină din 8 martie până în 22 martie. Reprezentanții HoReCa sunt îngrijorați că această carantină va fi prelungită deoarece rata de infectare raportată rămâne a fi mare, depășind pragul de 8 la mia de locuitori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel