Protest anti-restricții, transformat în protest anti-primar. Manifestanții, ridicați cu forța / galerie FOTO

Protestul de la Timișoara a degenerat iar manifestanții s-au îndreptat către primăria orașului.

România TV informează că protestul anti-COVID-19 de la Timișoara a degenerat, iar manifestanții au început să își verse frustrările pe primarului orașului, Dominic Fritz. Printre scandările acestora s-a auzit: Azi în Timișoara, mâine în toată țara! Protestatarii au scandat și împotriva primarului și Guvernului României.

De asemenea, după ce manifestanții au început să se îndrepte către primăria orașului, forțele de ordine au început să ridice dintre aceștia, printre care și o femeie.

Timișoara este în carantină din data de 8 martie 2021, ca urmare a incidenței ridicate a cazurilor de coronavirus, iar adunările sunt interzise pentru a limita răspândirea SARS-CoV-2.

Astăzi, manifestanții anti-restricții s-au adunat atât în orașele din România, cât și în marile centre urbane din Europa. La București, aceștia au făcut două manifestații, în Piața Victoriei și în Piața Universității, după care s-au unit și au mers către Palatul Cotroceni.

VEZI ȘI  Proteste în România şi în Europa împotriva restricţiilor. Bogdan Chirieac, avertisment: E cel mai grav lucru care ar putea să aibă loc. Virusul nu e impresionat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel