EXCLUSIV  PROTEST anti-restricții. Mădălina Hideg răspunde: E confiscat POLITIC?

Sursa foto: Facebook Mariana Alecu
Sursa foto: Facebook Mariana Alecu

Sociologul Mădălina Hideg, directorul științific al institutului de sondare ARGUMENT, a vorbit despre protestele anti-restricții care au avut loc zilele acestea în România.

 

"Cred că este greu de spus în acest moment dacă este o emanaţie a societăţii civile sau este un protest capturat politc. Cel mai probabil, este un amestec între cele două. Nu avem un protest clasic pentru că în celelalte ţări europene, unde au fost proteste de mare amploare, ştiu că au fost măsuri de lockdown autentice. La noi, sunt aşa, cumva, pe jumătate.

Pe de altă parte, avem o prezenţă destul de mare a liderilor sindicali în stradă. Avem o prezenţă a liderilor AUR care ne duc cu gândul că, totuşi, protestul este unul confiscat politic. Cu siguranță există și acea categorie a populaţiei care este nemulţumită în mod sincer şi onest de ceea ce se întâmplă şi asta vedem mai ales din faptul că, în ultima vreme, percepţia asupra direcţiei în care merg lucrurile în România este una negativă", a spus Mădălina Hideg, în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu, de la DCNews TV.

Vezi și: Proteste de amploare, marele absent. Mirel Palada, către Răzvan Dumitrescu: De ce te miri?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel