PROTEST anti-botniță. Cercel, AVERTISMENT pentru oamenii care ies sâmbătă în stradă

Avertisment de ultimă oră pentru oamenii care se declară „anti-botniță” și ies, sâmbătă, în stradă.

Prof. dr. Adrian Streinu Cercel a declarat, sâmbătă dimineață, vizavi de protestul anti-botniță, că „democrația este acceptată până acolo unde atinge persoana mea. Atât timp cât ai libertatea să faci tot ce vrei tu să faci, ai libertatea s-o faci până nu afectezi pe nimeni. Este esențial în democrație. Din păcate, noi avem o democrație care, se pare, e încă tânără”. 

Streinu-Cercel: Ignoră, pur și simplu, fenomenul 

Streinu-Cercel a afirmat apoi, că persoanele care se arată „anti-botniță” nu înțeleg fenomenul. Însă, spune profesorul, în momentul în care ajung să se îmbolnăvească, situația se schimbă complet. 

„Aceste persoane nu că nu înțeleg. Ignoră, pur și simplu, fenomenul. Dar știți până îl ignoră? Până se îmbolnăvesc! În momentul în care se îmbolnăvesc, pun mâna pe telefon și caută un loc unde să se spitalizeze. Așa cum știm cu toții, Bucureștiul este suprasolicitat, se fac transferuri pentru cazuri grave în alte localități.

Până acolo merge inconștiența lor. Când vor fi afectați și vor face o formă severă de îmbolnăviri, să vedeți dacă o să mai aibă acest zâmbet pe față și dacă o să mai spună că virusul nu există”, a mai spus prof. dr. Streinu-Cercel, sâmbătă dimineață, la Realitatea Plus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel