Propunerea lui Dragnea, luată în râs în 2019. Acum, pe criza COVID - 19, toți bagă capul în nisip

Îl mai țineți minte pe Liviu Dragnea? Mai știți ce a făcut?

După ce am văzut că oamenii au luat cu asalt farmaciile în căutarea de vitamina D, mi-am amintit de cei care l-au înjurat pe Liviu Dragnea. Acum nu-l mai înjură, ci dau năvală în magazine după vitamina D, chiar dacă aceasta nu ajută în lupta cu noul coronavirus. În 2019, toți râdeau de propunerea lui Dragnea, iar acum toți au băgat capul în nisip, dar cumpără acest produs. Evident, Liviu Dragnea avea alte argumente privind vitamina D, nu era vorba despre coronavirus, la acea vreme nici nu apăruse această problemă.

Informațiile neverificate, găsite pe Internet, despre remedii minune și leacuri împotriva noului coronavirus fac mai mult rău decât bine

"De luat zilnic, preventiv, împotriva "Covid-19: vitamina C, vitamina D, trahisept şi trahisan. Este tratamentul preventiv pe care-l primesc medicii aflaţi în carantină la Spitalul MAI, pentru Covid-19." Astfel de mesaje false, distribuite pe Facebook, i-au îmbolnăvit de spaimă pe unii cetăţeni. Iar primul lor drum a fost la farmacie pentru a face provizii.

Propunerea lui Dragnea: Vitamina D, gratis 

În 2019, Parlamentul a adoptat, în plen reunit, două amendamente ale lui Liviu Dragnea care prevedeau suplimentarea bugetului Ministerului Sănătății cu 295 de milioane de lei pentru implementarea programelor vitamina D, Panorama și Teste markeri tumorali, bugetele MFP și SPP fiind diminuate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel