Proprietar de CAFENEA, primul AMENDAT. Sancțiune uriașă, după ce n-a închis

Foto: Politia Locala Bucuresti / Facebook
Foto: Politia Locala Bucuresti / Facebook

Prima amendă pentru nerespectarea deciziei luate de autorități, aceea de a fi închise toate localurile în contextul pandemiei de coronavirus, a fost aplicată de Poliția Locală a Municipiului București. 

Administratorul unei cafenele din Sectorul 3 al Capitalei care a refuzat să suspende activitatea comercială a fost sancţionat, joi, de inspectorii Poliţiei locale cu amendă în valoare de 70.000 de lei, scrie Agerpres. 

"Pe lângă sancţionarea patronului de cafenea din Sectorul 3, inspectorii DGPLCMB au mai depistat alţi doi agenţi economici care ignorau prevederile Ordonanţei Militare. Aceştia, însă, s-au conformat somaţiei inspectorilor Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti şi şi-au suspendat de îndată activitatea. În total, până în prezent, 230 de locaţii de alimentaţie publică au fost controlate de poliţiştii locali - ai Direcţiilor Control şi Centrul Istoric din cadrul DGPLCMB - care au verificat modul în care sunt respectate măsurile adoptate în regim de urgenţă pentru prevenirea răspândirii COVID-19", informează Poliţia Locală Bucureşti, prin intermediul unei postări pe Facebook.

Polițiștii locali fac verificări 

Poliţiştii locali verifică, începând de joi, dacă restaurantele, cafenelele sau alte localuri publice îşi continuă programul de lucru. Acţiunile de control au loc în contextul Ordonanţei Militare numărul 1, care prevede suspendarea activităţii de servire şi consum a produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice organizate de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice, în spaţiile destinate acestui scop din interiorul sau exteriorul locaţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel