Proiect amânare rate, atacat la CCR de PNL. Cuc: Au de plătit datorii vechi către bănci

Proiectul de lege al PSD, privind amânarea ratellor românilor, a fost atacat la CCR de PNL. Ce spune Răzvan Cuc despre decizia liberalilor.

"Nu e normal şi nici nu înţeleg de ce toată lumea este aşa mirată că PNL a atacat la CCR proiectul aprobat în Parlament privind ratele românilor. Era mai mult decât previzibil ca aşa vor face şi asta pentru că, deşi toate celelalte partide au votat, vedem acum că PNL face singur notă discordantă. Practic PNL e singur şi doar pentru el, nu pentru români.

"Au de plătit datorii vechi către bănci!"

Băieţii ăştia au de plătit datorii vechi către bănci! N-am uitat că în faimoasa noapte (noaptea albă a ordonanţelor) una dintre acestea viza tocmai ajutorarea unei bănci prin ştergerea unei marii datorii a acesteia către stat. Şomerul trezit peste noapte premier şi gaşca PNL-istă nu sunt deloc interesaţi să o ducă mai bine românii în perioada de criză, ci doar de interesele proprii şi de ce le dictează stăpânii care i-au acaparat total.

 "Nu e bine domnu' Orban, nu e bine!"

Vă dau un exemplu simplu: alte state reuşesc să aibă condiţii mai bune şi permisive la creditele imobiliare (EX: Franţa aşa cum reiese din comparatia de mai jos), iar la noi cum iei o măsură de ajutorare a românilor, a cetăţenilor care duc povara dobânzilor şi comisioanelor sau zici ceva de o bancă, nici măcar nu apucă banca să răspundă că Orban e deja în poll position contestând de mama focului stresul la care săracele bănci sunt supuse. E ca în celebra vorbă, a unui fost celebru domn: "Nu e bine domnu' Orban, nu e bine!", a scris Răzvan Cuc pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel