Programări vaccin anti COVID-19. Dr. Valeriu Gheorghiţă anunţă câţi români s-au înscris

Dr. Valeriu Gheorghiţă a anunţat câţi români s-au programat la vaccinare în etapa a II-a
Dr. Valeriu Gheorghiţă a anunţat câţi români s-au programat la vaccinare în etapa a II-a

Dr. Valeriu Gheorghiţă, coordanatorul campaniei naţionale de vaccinare anti COVID-19, a anunţat câţi români s-au înscris în etapa a II-a de vaccinare, în prima zi în care acest lucru a fost posibil. 

"Au fost ocupate 380.000 de sloturi pentru următoarele 21 de zile. Asta înseamnă că au făcute 190.000 de programări, 190.000 de români s-au înscris pentru următoarele 21 de zile. Au fost 35.000 de utilizatori unici, care au putut să facă conturi pentru maxim 10 persoane", a declarat dr. Valeriu Gheorghiţă la Digi24. 

Întrebat cum le va explica celor care vor intra de mâine să se programeze şi vor vedea că nu mai sunt locuri, medicul Valeriu Gheorghiţă le-a transmis românilor că "pot intra în fiecare zi, pentru că în fiecare zi se vor elibera locuri. Dacă intru azi pe platformă, oricum nu mă pot programa mâine, ci a doua zi. Trebuie să ne facem contul şi în momentul în care se vor elibera sau vom creşte numărul de sloturi, cu siguranţă se va regăsi locul care să fie rezervat în vederea vaccinării". 

Coordonatorul campaniei de vaccinare a anunţat că la finalul lunii martie, în România va creşte numărul de doze disponibile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel