Programare vaccinare anti COVID-19. Dr. Valeriu Gheorghiţă anunţă unde trebuie să suni

Vaccin anti-Covid-19
Vaccin anti-Covid-19

Dr. Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare împotriva COVID-19, a anunţat cum se vor putea programa românii pentru a primi doza de vaccin. 

"În ceea ce priveşte modalitatea de programare, platforma de programare online va fi gata de pe 15 ianuarie, de la ora 15:00 se va putea începe programarea persoanelor pentru etapa a II-a. Modalitatea de programare este următoarea: 

- pentru persoanele cu vârsta de peste 65 de ani, programarea se poate face individual, prin medicul de familie, prin serviciile de call - center. Ca noutate, vom avea un număr unic la nivel naţional, 021 414 44 25. Practic, sunând la acest număr, apelurile vor fi preluate în cele 42 de call-center-uri din ţară. 

- prin direcţia de Asistenţă Socială din primării sau prin intermediul aparţinătorilor care îşi pot face cont şi pot înscrie până la maxim 10 persoane. 

- pentru cei sub 65 de ani, programarea se face prin medicul de familie. Dacă persoana respectivă nu are medic de familie, se poate face prin call-center, individual pe web, prin direcţia de Asistenţă Socială sau prin aparţinători. 

- pentru cei care deservesc activităţi esenţiale, programarea se face prin angajator. Atunci când angajatorul înscrie persoanele pe care le are angajate pentru acele activităţi esenţiale, beneficiarul poate stabili ziua şi centrul unde vrea să meargă pentru vaccinare", a declarat Valeriu Gheorghiţă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel