Profesoară No Vax, de la dușman înverșunat al vaccinului anti-COVID, la pocăință: Am înțeles că nu se glumește cu virusul

Profesoară No Vax, de la dușman înverșunat al vaccinului anti-COVID, la pocăință. „Am înțeles că nu se glumește cu virusul" / Foto: Pixabay
Profesoară No Vax, de la dușman înverșunat al vaccinului anti-COVID, la pocăință. „Am înțeles că nu se glumește cu virusul" / Foto: Pixabay

O profesoară antivaccinistă susține că regretă acum că nu s-a vaccinat anti-COVID, după ce a făcut o formă gravă a bolii.

O profesoară în vârstă de 45 de ani din Italia, antivaccinistă și anti-mască, s-a transformat din dușman înverșunat al vaccinului într-o altă persoană: „Nu mai sunt Sabrina de acum o lună. Sunt o persoană diferită”. Femeia a stat în spital 3 săptămâni, între viață și moarte, relatează Mediafax.

Sabrina Pattarello, profesoara de 45 de ani din Treviso, reclamată de părinți pentru că nu purta masca de protecția la ore și spunea că virusul nu există, a ajuns la terapie intensivă după ce s-a îmbolnăvit de COVID. A stat acolo 3 săptămâni, în stare extrem de gravă. Sora ei, Elisabetta, spunea că femeia a fost între viață și moarte. Acum, a ieșit din spital și s-a întors acasă, la Marghera.

Conform „Il Gazzettino”, cei care au vorbit cu ea spun că e pe calea pocăinței, pentru că a trăit boala pe pielea sa. Boala, care o adusese aproape de moarte, a făcut-o să se răzgândească.

Anul trecut spunea că virusul este o invenție

Anul trecut, profesoara umbla fără mască și le spunea tuturor că virusul este o invenție. Acum crede că este o persoană diferită și le mulțumește medicilor care i-au salvat viața: ”Am înțeles că nu se glumește cu virusul, am înțeles multe lucruri. Nu mai sunt Sabrina de acum o lună. Sunt o persoană diferită”.

În ceea ce privește vaccinul, profesoara a declarat pentru „Corriere del Veneto” că se gândește să-l facă, dar vrea întâi să afle mai multe detalii despre diferitele vaccinuri, ce reacții provoacă și care sunt cele mai puțin riscante.

Lider al protestelor anti-vaccin, INFECTAT cu COVID-19. A ajuns în spital: Vaccinați-vă, dragii mei

Și în țara noastră tot mai mulți antivacciniști regretă că nu s-au imunizat. Liderul protestelor anti-vaccin din Zalău, Erno Kovacs, în vârstă de 50 de ani, s-a infectat cu SARS-CoV-2 și a ajuns la spital, iar acum susține vaccinarea și spune că îi pare rău pentru ceea ce a făcut înainte.

Organizatorul protestelor anti-COVID și anti-vaccin din Zalău a transmis, marți, pe contul său de Facebook un mesaj prin care îndeamnă toți oamenii să se vaccineze.

„Vaccinați-vă dragii mei. Mie îmi pare rău că nu m-am vaccinat. Nu lăsați să treacă timpul. Îmi pare rău că am fost împotriva vaccinării și contra COVID. Am să promovez vaccinul. Medicii sunt eroi. Trebuie respectați, îmi aplec capul în fața lor”, spune Erno Kovacs. vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel