Producător de ventilatoare mecanice, anunţ ÎNGRIJORĂTOR în plină pandemie: Este misiune imposibilă

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Compania germană Dragerwerk este unul dintre liderii mondiali în materie de producţie de ventilatoare mecanice. Cu toate astea, cererea provocată de pandemia de coronavirus pare să îi fi depăşit chiar şi pe ei. 

"Când am auzit ce se întâmplă în Wuhan, consecinţele erau aproape previzibile. Aveam deja experienţa crizei SARS. Avem acum un contract cu autorităţile germane pentru 10.000 de ventilatoare, dar asta este doar o parte a activităţii noastre, pentru că mai multe Guverne ne-au cerut să livrăm astfel de aparate. Spre exemplu, cancelarul Austriei ne-a cerut 1000 de produse, dar nu putem să le facem decât 50 în clipa asta. Ne-a sunat până şi regele Olandei. Nu vom putea satisface toată cererea, este misiune imposibilă. Ne-am dublat producţia faţă de februarie şi vom ajunge, probabil, să lucrăm într-un ritm de patru ori mai mare. Doar în Lubeck, unde este situat sediul central, am deschis peste 500 de posturi noi.", a explicat CEO-ul Stefan Drager, pentru der Spiegel. 

Germania nu e prioritatea 

"Nu, nu pentru Germania am lucrat prioritar. Primele noastre ventilatoare s-au dus în China. Aveau nevoie de un dispozitiv simplu şi am fost capabili să producem 400 pe săptămână. Este foarte greu, zilele astea, să decidem cui îi satisfacem comanda şi cui nu. Punem, însă, factorul uman pe primul loc, pentru că primim mereu veşti despre situaţia dintr-o ţară sau alta", a mai spus Drager. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel