Proces Neymar - Acuzatoarea, lovitură din partea avocatului

Neymar jr. foto: @neymarjr - FB
Neymar jr. foto: @neymarjr - FB

Fotbal: Afacerea Neymar - Acuzatoarea a fost părăsită şi de al treilea avocat

Najila Trinidade Mendes de Souza, tânăra femeie care îl acuză de viol pe fotbalistul brazilian Neymar a fost părăsită şi de cel de-al treilea avocat pe care l-a angajat, după ce l-a acuzat de furtul unei tablete conţinea imagini esenţiale pentru elucidarea acestui caz. Avocatul Danilo Garcia de Andrade a anunţat marţi că renunţă la colaborarea cu clienta sa, care a depus plângere pe 31 mai împotriva starului lui Paris Saint-Germain.

'Trebuie să mă retrag din procedură. O clientă nu trebuie să aibă îndoieli în privinţa avocatului său, cu atât mai puţin când este vorba de un avocat care a dus-o în braţe la ieşirea din comisariat', a declara avocatul. Najila Trinidade i-a reproşat lui Danilo Garcia că a participat la furtul tabletei care se afla în apartamentul acesteia şi care conţinea, conform reclamantei, partea a doua a înregistrării întâlnirii dintre ea şi Neymar, care a avut loc a doua zi după presupusul viol şi a cărei primă parte circulă deja pe reţelele de socializare.

Această înregistrare ar conţine, potrivit femeii, dovezi incontestabile ale vinovăţiei fotbalistului. Atacantul echipei Paris Saint-Germain a fost acuzat că a violat-o pe Najila Trinidade într-un hotel din Paris, la jumătatea lunii mai, iar denunţătoarea a depus o plângere în acest sens la un comisariat din Santo Amaro, în apropiere de Sau Paulo.

Problemele se ţin lanţ de Neymar în ultima perioadă, starul brazilian accidentându-se la glezna dreaptă în cursul unui meci amical al selecţionatei Braziliei şi nu va putea participa la Copa America, turneu găzduit de ţara sa între 14 iunie şi 7 iulie.

Citește și: Neymar a ajuns la poliție în ancheta privind acuzațiile de viol

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel