Probleme mari pentru Bahmu. A chemat ambulanța: "Nu există o soluție. Atât de grav este!"

Adriana Bahmuțeanu este disperată. În ultima perioadă, are parte doar de probleme. 

Adriana Bahmuțeanu a intervenit în direct, la România TV, unde a explicat ce s-a întâmplat cu iubitul ei, Nikolaos Papadopoulos, un artist de muzică grecească.

"În continuare se simte rău, chiar dacă a fost transportat la spitalul din Constanța cu o ambulanță și acolo i s-au făcut mai multe tratamente. Se simte rău și nu există o soluție. El nu poate beneficia de tratament în spital, o problemă care există în toate spitalele din România, pe fondul pandemiei. 

Așteptăm să treacă timpul, dacă se va simți mai bine, se va simți. Dacă nu, el nu se poate trata.

Are de stat 14 zile în carantină. Nikolaos este cardiac, gândiți-vă că nu este deloc ușor să stai doar într-o cameră, indiferent că ai sau nu condiții bune. Unui deținut îi este permis să iasă în curte și să plimbe de câteva ori în cursul zilei. Acestor carantinați nu li se permite nimic! Deci trebuie să stea între patru pereți. I s-au făcut două teste anti-Covid, nu are virusul. Până la urmă, omul a făcut o singură greșeală în declarația de la vamă. Chiar atât de grav este? Cei de la Guvern stau și beau și mănâncă, fumează pe ascuns, dar pe carantinații ăștia nu-i bagă nimeni în seamă", a spus Bahmu la România TV. 

Nikolaos Papadopoulos a fost ridicat de acasă cu mascații și dus la centrul de carantină de la Techirghiol. El s-a întors recent din străinătate. În carantină i s-a făcut rău. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel