EXCLUSIV  Probleme mari cu BANII pentru o zodie. Daniela Simulescu: Pregătiți-vă pentru ce urmează

foto: Pixabay
foto: Pixabay

Daniela Simulescu a vorbit despre previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte. Află ce ți-au pregătit astrele în săptămâna următoare.

"Nu vă spun la nimeni, dar uitați-vă puțin în conturi, în portofel. Ați cheltuit ceva până acum? Că dacă ați cheluit, pregătiți-vă pentru următoarea săptămână, să nu vă bazați pe banii de la alții!

Nu o să-i vedeți. Și dacă o să-i vedeți, o să-i obțineți foarte greu. Nici nu vrem să ne gândim, mai ales cu Luna Plină care a fost săptămâna trecută!

Deci nu vă bazați pe banii altora, bazați-vă pe banii voștri! Aveți grijă cum îi cheltuiți!

Bineînteles că o să-i cheltuiți pe ceea ce vă face plăcere, pe hăinuțe, pe ieșit în oraș. Mie mi-ar plăcea să cred că o să întoarceți voi astrele cum vreți. Grijă mare la cheltuieli și grijă mare și la banii celorlalți. Nu vă bazați pe ei că nu are niciun rost.

În plus, niște mișcare nu ar strica", le spune Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, nativilor sau celor cu ascendentul în Rac. 

 

Vezi mai multe în video: 

 

O zodie PLÂNGE mult săptămâna asta. Daniela Simulescu, sfat important

"Acolo unde vă găsiți durerea, acolo vă găsiți și fericirea săptămâna aceasta și aș vrea să vă gândiți în primul rând în familie, că acolo unde oamenii trec prin momente grele, acolo găsiți și o conexiune autentică între voi și părinți, între voi și rude. Dacă se întâmplă un lucru care nu vă priește, poate în sănătate, la serviciu... unde Marte vă provoacă, acolo unde doare cel mai tare săptămâna ce urmează, acolo e și bucuria cea mai mare.                          

Așa că plângeți, plângeți, plângeți! Supărați-vă, supărați-vă, supărați-vă! Dar acolo vă și motivați, vă și creșteți, vă găsiți un pic de flacără interioară puternică.                                                                        

Soarele e în casa a treia și e dornic de comunicare. Mergeți și voi și întrebați pe unii, pe alții ce se întâmplă, dacă îi puteți ajuta. Săptămâna acesta nu stați într-o rână și vă gândiți, vai, vreau să vină cutărică să întrebe dacă aveți nevoie de ceva, trebuie să mergeți voi la cutărică și să-i ziceți că aveți nevoie de ceva", a spus astrologul DC NEWS Daniela Simulescu. 

"V-aș ruga să nu vă băgați în conflicte"                           

"Poate pentru unii dintre voi e mai greu, că nu toți sunteți extrovertiți, dar cereți ajutorul și să știți că vă va fi dat. Dacă știți ce vreți și cum vreți, săptămâna aceasta oamenii vă ajută, vă oferă.

Poate vreți să mai schimbați ceva prin casă, să mai faceți niște curățenie. Să vă gândiți: Bă, plec eu în vacanță, dar parcă ar merge și o perdea nouă. Puteți să schimbați ceva.                                                                   

Deși Marte e în casa a 4-a și face opoziție cu Saturn din casa a 10-a, v-aș ruga să nu vă băgați în conflicte la muncă săptămâna aceasta! Lăsați-o la modul "chilleanu", treceți peste. Se întâmplă, dar trec! Voi care aveți liniște și răbdare știți asta", le spune Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, nativilor sau celor cu ascendentul în Taur.                     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel