PROBLEME după demisia lui Orban. NU pot fi impuse măsuri stricte. Dr. Radu Țincu: Un NEAJUNS. Evoluția pandemiei este IMPREVIZIBILĂ

Nicolae Ciucă
Nicolae Ciucă

Medicul Radu Țincu avertizează asupra faptului că imposibilitatea Guvernului interimar de a adopta noi măsuri de restricții este periculoasă pentru sistemul sanitar din România.

 

"Faptul că există un Guvern care nu poate să adopte noi măsuri de restricții este un neajuns și dacă pandemia va fi pierdută de sub control, cel puțin în perioada următoare, cel puțin pentru anumite zone, acest lucru limitează capacitatea Guvernului de a implementa măsurile corecte.

Cred că această dezbatere ar trebui să fie scurtă și să se poată institui un Guvern cu drepturi depline pentru că o evoluția a pandemiei este imprevizibilă. Nimeni nu poate garanta cum va arăta peste câteva zile, săptămâni, evoluția în București sau în alte zone ale țării. Va trebui să fim pregătiți să putem implementa toate măsurile și această luptă politică să nu realizeze piedici în implementare măsurilor corecte.", a declarat medicul  Radu Țincu în direct la RealitateaPlus.

Precizăm că astăzi în ședința Guvernului urmează să fie prelungită starea de alertă, însă nu vor fi introduse noi măsuri stricte pentru limitarea răspândirii Sars-Cov-2, deoarece un Guvernul interimar nu poate face acest lucru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel