Prișcă și Crețulescu, dialog SAVUROS. Replici ACIDE în DIRECT: Noi, șmecheri politicieni, voi, fraierilor, așteptați! / Nu suntem oligofreni!

Sorin Prișcă și Andreea Crețulescu și-au schimbat câteva replici acide în direct, pe seama testelor rapide anti-COVID-19. Cum l-a ironizat jurnalista România TV.

Andreea Crețulescu: Într-adevăr, chestia asta cu testele antigen pare așa: Noi suntem șmecheri politicieni, voi, fraierilor, așteptați să vă testăm cu salvarea... când o veni ea!

Sorin Prișcă: La întâlnirile din weekend, testările au fost făcute de o clinică privată. Logica pentru care testele nu sunt lăsate în farmacii este foarte simplă. Dacă ele nu sunt gestionate corespunzător de către un personal medical, există un risc foarte mare. 

Andreea Crețulescu: Adică ce e așa de complicat, domnule Prișcă? Să-ți bagi un betișorul ăla în nas? Care e riscul?

Sorin Prișcă: Există riscul să dea rezultat fals negativ

Andreea Crețulescu: Așa, e un fals negativ. Și? PCR ce? Nu să fals negativ? Ne-au spus domnul Cercel, domnul Arafat, domnul Tătaru... Adică ziceți că lumea nu-și bagă bine în nas... bețișorul!

Sorin Prișcă: Pericolul e că dacă cineva nu-l manevrează cum trebuie, el pleacă liniștit în comunitate.

Andreea Crețulescu: Altfel nu stau... netestați fiind... ei stau supărați în comunitate sau cum?

"Românii nu sunt mai proști. Nu suntem oligofreni. E ca și cum ați interzice testul de sarcină"

Sorin Prișcă: Am văzut cam cât costă un test pe internet. La banii ăia, cu câțiva zeci de lei în plus, poți să faci testarea la un centru privat! Nu e mare diferență.

Andreea Crețulescu: Adică să înțeleg că încurajați privatul sau ce-mi explicați acum, pentru că asta nu are nicio logică. Ascultați-mă! Românii nu sunt mai proști ca francezii, românii nu sunt mai poști ca nemții. Dacă neamțul e capabil să-și bage bețișorul în nas, și românul e capabil. Că nu suntem noi oligofreni și ăia sunt mai deștepți ca noi!

Sorin Prișcă: Eu nu știu ce fac în Germania!

Andreea Crețulescu: Păi, nu v-ați documentat și dumneavoastră un pic? Sau vă temeți că ieșim prea mulți pozitivi și nu o să știți ce să faceți cu noi? România e printre singurele țări care nu fac asta.

E ca și cum ați interzice și ați spune că testul de sarcină, pe care femeile îl fac de ani de zile, singure, procedura este similară. O să veniți odată și o să spuneți: Domne, trebuie asistată! Cred că nu locuiți în România!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel