Prințul Harry, campanie pentru distribuirea echitabilă a vaccinurilor COVID-19

Prințul Harry, campanie pentru distribuirea echitabilă a vaccinurilor COVID-19 / Foto: Instagram/ sussexroyal
Prințul Harry, campanie pentru distribuirea echitabilă a vaccinurilor COVID-19 / Foto: Instagram/ sussexroyal

Ducele de Sussex a avut prima sa apariție publică de la înmormântarea bunicului său, ducele de Edinburgh, la un concert caritabil din Los Angeles pentru a promova distribuția echitabilă a vaccinurilor împotriva coronavirusului în întreaga lume.

Prințul Harry i-a îndemnat pe oameni să „privească dincolo de ei înșiși cu empatie și compasiune” în timpul unui discurs la Vax Live, găzduit de Global Citizen pe stadionul SoFi în fața unui public de invitați vaccinați. Harry, care a apărut fără ducesa de Sussex, care își așteaptă al doilea copil, a lăudat lucrătorii medicali din prima linie.

„Această seară este o sărbătoare a fiecăruia dintre voi, a lucrătorilor din prima linie și a milioanelor de eroi din întreaga lume. Ați petrecut ultimul an luptând curajos și dezinteresat pentru a ne proteja pe toți. Ați slujit și ați sacrificat, v-ați pus în pericol și ați acționat cu curaj, știind costurile. Vă datorăm o incredibilă de recunoștință. Mulțumesc!”, a spus Harry.

A fost prima apariție publică a lui Harry în SUA de la interviul avut, alături de soția sa, cu Oprah Winfrey, în martie. El și Meghan au făcut campanie pentru evenimentul Vax Live, care a fost găzduit de Selena Gomez și a prezentat spectacole muzicale ale lui Jennifer Lopez, Eddie Vedder de la Pearl Jam, Foo Fighters, J Balvin și HER.

Evenimentul a strâns 38,3 milioane de lire sterline (53,8 milioane de dolari) pentru Covax, care lucrează pentru a oferi vaccinuri țărilor cu venituri mici și medii. Președintele SUA, Joe Biden, și papa Francisc s-au numărat printre demnitarii care au susținut acest eveniment, notează TheGuardian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel