Urmărește emisiunea live


Prințul Charles: Un milion de tineri au nevoie de ajutor urgent. Este nederept să îi învinovățim

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Prinţul Charles, moştenitorul coroanei britanice, susține că tinerii sunt printre cei mai afectați de pandemia de COVID-19.

Prințul Charles a evidențiat impactul pandemiei asupra tinerilor, spunând că este un „moment deosebit de dificil să fii tânăr”, transmite BBC.

Într-un articol rar, publicat în Sunday Telegraph, prințul Charles a sugerat că ar putea exista un milion de tineri „care au nevoie de ajutor urgent”. Și el a spus că provocarea de a-i ajuta pe cei care au nevoie este „fără îndoială vastă, dar nu este imposibil de realizat”.

Au existat multe avertismente cu privire la impactul virusului asupra tinerilor. Cercetătorii au avertizat că decalajele de educație dintre elevii mai bogați și cei mai săraci s-au mărit în timpul blocării, în timp ce experții au spus că scăderea contactului față în față ar putea dăuna adolescenților pe termen lung. În plus, tinerii au fost, de asemenea, cei mai afectați de șomaj, arată cifrele.

„Este nedrept să învinovățim tinerii pentru creșterea virusului.”, a declarat prințul Charles. 

El a comparat situația actuală cu „alte vremuri în care speranța era redusă” , referindu-se la îngrijorările legate de șomajul în rândul tinerilor din anii 1970 care l-au determinat să-și înființeze fundația de caritate "Prince's Trust".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel