Urmărește emisiunea live


Prințul Charles, COVID-19. Meghan Markle, reacție fermă: "Un adevărat testament"

Meghan Markle a făcut o postare emoţionantă îninte ca prințul Charles să fie testat pozitiv cu COVID-19. 

Meghan Markle și Prințul Harry au transmis două mesaje emoționante înainte ca prințul Charles să fie testat pozitiv cu noul COVID-19.

Potrivit Clarence House, reședința regală de la Londra, Prințul Charles are „simptome ușoare" și se află în aceste momente în autoizolare. În plus, Charles, în vârstă de 71 de ani, se află la o proprietate regală în Scoția, iar starea sănătății este bună ba chiar lucrează de acasă.

Mesajul lui Meghan Markle

„În întreaga lume, răspunsul oamenilor pentru a proteja comunitățile lor a fost inspirat. Nimeni nu este mai curajos și mai dedicat decât angajaţii din asistența medicală din prima linie, riscând propria lor bunăstare pentru îngrijirea bolnavilor și pentru a lupta cu COVID-19. Oriunde v-aţi afla în lume, suntem cu toții incredibil de recunoscători. Pentru noi toți, cel mai bun mod de a sprijini lucrătorii din domeniul sănătății este să ne asigurăm că nu le facem mai grele sarcinile răspândind în continuare această boală", a scris Meghan Markle.

Lupta cu COVID-19, un adevărat testament 

Un al doilea mesaj a venit din partea ambilor duci de Sussex.

Sunt timpuri nesigure. Și acum, mai mult ca oricând, avem nevoie unul de celălalt. Avem nevoie unul de celălalt pentru susținere și pentru a ne simți mai puțin singuri într-un moment care poate părea cu adevărat înfricoșător. Bunăvoința noastră, ca oameni, de a ne ridica în fața a ceea ce ne confruntăm cu toții în lupta cu Covid-19 este demnă de admirație. Acest moment este un adevărat testament a ceea ce reprezintă spiritul uman", se arată într-o postare pe pagina de Instagram a ducilor de Sussex. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel