Principala îngrijorare a lui Boris Johnson după ce a ieșit din spital

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Deși abia a ieșit din spital după infecția cu coronavirus, iar acum se află acasă și se recuperează, Boris Johnson este profund îngrijorat. 

Primul ministru al Marii Britanii, Boris Johnson, le-a spus miniștrilor și consilierilor săi că principala sa îngrijorare, în ceea ce privește relaxarea restricțiilor, ar fi un potențial al doilea val de infecții cu noul coronavirus, a declarat o sursă guvernamentală pentru CNN. Johnson și-a exprimat îngrijorarea în timpul unui apel video de două ore cu echipa sa. 

Luni, purtătorul de cuvânt al lui Johnson a spus că un al doilea potențial val de coronavirus ar putea face ca cele mai multe daune să fie în sănătate și economie. 

Când ar putea fi luate noi decizii 

El a spus că guvernul va fi „ghidat de știință" în ceea ce privește momentul în care va ridica măsurile de distanțare socială.

Guvernul Regatului Unit ar putea, totuși, să relaxeze unele măsuri de restricție și să le consolideze pe altele, atunci când vine vorba de o a doua revizuire a blocării actuale, a declarat purtătorul de cuvânt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel