Primul vaccin anti-COVID testat pe copii sub 12 ani. Vezi unde se întâmplă

Unul dintre vaccinurile anti-COVID va fi testat pe copii de până la 12 ani.

Compania farmaceutică Pfizer a anunțat că va începe să testeze vaccinul anti-Covid pe copii și adolescenți de până la 12 ani, transmite CNN. Mai mulți părinți și-ar fi exprimat deja interesul de a-și înscrie copiii. Sunt primele teste care se fac în Statele Unite pe această categorie de vârstă

"O echipă de la Spitalul de Copii din Cincinnati va începe vaccinarea adolescenților cu vârsta cuprinsă între 16 și 17 ani săptămâna aceasta și se va muta mai târziu să înscrie copiii cu vârsta cuprinsă între 12 și 15 ani.", a declarat dr. Robert Frenck, directorul Centrului de cercetare a vaccinurilor din spital.

Compania farmaceutică a confirmat pe site-ul său că are aprobarea Administrației SUA pentru Alimente și Medicamente pentru a înscrie copii în vârstă de până la 12 ani în studiul său.

"Chiar credem că un vaccin pentru adolescenți și copii va fi esențial pentru a controla Covid-19. Cred că unul dintre lucrurile care este important de reținut este că, deși rata mortalității la copiii cu Covid este mai mică decât la adulții mai în vârstă, nu este zero.", a declarat Frenck.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel