Primele consecințe ale relaxării. Noi RESTRICȚII? Horațiu Moldovan a făcut ANUNȚUL

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Sectretarul de stat Horațiu Moldovan a anunțat dacă Guvernul are în vedere noi restricții, în urma creșterii numărului de cazuri de infectare cu COVID-19, de ieri.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Horațiu Moldovan, a fost întrebat aseară ce părere are despre creșterea numărului de cazuri de infectare raportate, dar și dacă Guvernul are în plan noi restricții dacă numărul de cazuri cu coronavirus continuă să crească.

"Creșterea de azi (n.r. ieri, 24 mai), de peste 200 de cazuri, nu e îngrijorătoare. Nu putem trage o concluzie după o singură zi. Dacă se va menține și zilele următoare creșterea, trendul de la o zi la alta, se poate pune problema unor măsuri mai severe.

Aceasta poate fi consecința relaxării, poate fi pură întâmplare. Am aplicat măsuri drastice de separare a fluxurilor în spitale, se fac anchete epidemiologice. Au fost greșeli de traseu, de echipare, vor fi luate măsuri. Focarele nu sunt foarte mari, erorile vor fi îndreptate și sancționate", a declarat Horațiu Moldovan, în direct la Digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel