Primarul unei localităţi din Italia merge să lucreze în spitale, în plină epidemie de coronavirus

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Primarul localităţii Asolo, regiunea Treviso, din nordul Italiei, Mauro Migliorini, s-a reîntors la meseria de bază, cea de infirmier, pentru a ajuta cadrele medicale în lupta contra coronavirusului. 

"Voi lucra în cadrul secţiei Terapiei Intensivă dedicată pacienţilor cu COVID. Îmi voi limita, în acest sens, cât mai mult relaţionarea socială. După cum ştiţi, avem o situaţie de urgenţă la nivel mondial, toată lumea luptă împotriva unui inamic invizibil. Când am fost întrebat de disponibilitate, am răspuns imediat DA, pentru că trebuie să facem, fiecare dintre noi, totul pentru a câştiga această luptă.", a declarat Mauro Migliorini, conform oggitreviso.it. 

Acesta a făcut apel şi la Consiliul Municipal pentru uniune. "Vă mulţumesc tuturor pentru sprijinul acordat în ultimele săptămâni. Multe dintre decizii au fost luate cu unanimitate, deoarece în faţa acestui tip de urgenţe nu trebuie să existe politică de dreapta, stânga sau centru. Toată lumea trebuie să lucreze împreună, iar politica trebuie lăsată la o parte", a mai spus acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel