Primarul Dragoş Chitic, în izolare la domiciliu

Primarul municipiului Piatra-Neamţ, Dragoş Chitic, intră în izolare la domiciliu.

Decizia primarului Chiric a fost luată după ce a fost informat că doi organizatori ai Concursului de dans sportiv, la care a participat şi el în calitate de invitat, au fost depistaţi pozitiv:

"Am discutat şi cu DSP atunci când am luat această decizie preventivă şi voi face testul pentru a vedea dacă este totul în regulă. Mă simt bine, nu am nici eu şi nici membrii familiei nici cel mai mic simptom de infectare cu Covid-19 dar consider că este corect să procedez aşa pentru a-i proteja pe cei cu care, prin natura funcţiei, aş intra în contact. Imediat ce voi avea rezultatul testului îl voi comunica şi voi respecta, ca orice cetăţean, toate regulile de protecţie stabilite în acest caz", a anunţat, marţi, pe pagina lui de Facebook, primarul Dragoș Chitic.

Primarul de Piatra-Neamţ a adăugat că va coordona, prin telefon şi mijloacele on-line, activitatea Primăriei, cu prioritate pentru măsurile de prevenire a infectării populaţiei din Piatra-Neamţ cu coronavirus. "Să fim calmi, să avem un comportament raţional şi să respectăm cu toţii în această perioadă regulile şi măsurile stabilite pentru autoprotecţie, împotriva infectării", a adăugat primarul Dragoş Chitic.

Cinci cazuri la Piatra Neamț

În judeţul Neamţ au fost confirmate în total cinci cazuri de infectare cu Covid-19, ultimele două fiind de la organizatorii Concursului de dans sportiv de la Piatra-Neamţ, din perioada 29 februarie - 2 martie.

Un alt caz de la acelaşi eveniment, confirmat pozitiv, este al unui bărbat din Constanţa, care a venit cu fiica sa la eveniment. Fiica şi soţia acestuia au primele rezultate negative, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel