Primăria Sectorului 4 continuă campania de dezinfecție a scărilor și aleilor de bloc, a locurilor de joacă și a spațiilor verzi

Primăria Sectorului 4 continuă în acest sfârșit de săptămână lupta împotriva răspândirii îmbolnăvirilor cu noul tip de coronavirus (COVID-19). După ce săptămâna trecută, la nivelul sectorului a fost demarată cea mai mare campanie de dezinfecție a străzilor și trotuarelor, autoritatea locală suplimentează numărul echipajelor care intervin în astfel de acțiuni și le menține la lucru atât astăzi, cât și mâine.

Pentru aceasta, 80 de echipe speciale, dotate cu atomizoare și alte echipamente specifice vor acționa pe raza Sectorului 4, pentru a dezinfecta scările și aleile de bloc, locurile de joacă și spațiile verzi din apropierea locuințelor. Acestora li se vor adauga 60 de autospeciale și alte 40   echipaje dotate cu echipamente ce pulverizează în aer substanțe dezinfectante, care lucra, în special, în zona locurilor de recreere.

Totodată, alte 200 de persoane vor putea interveni, daca situația o va impune.Pentru acțiunile de dezinfecție se vor folosi soluții pe bază de peroxid de hidrogen, non-toxice și prietenoase cu mediul înconjurător.

Aceasta nu este singura măsură luată de Primăria Sectorului 4 pentru a stopa răspândirea infecțiilor cu noul tip de coronavirus. Pe raza sectorului, intervine deja o unitatea specială, formată dintr-un număr de aproximativ 350 de oameni dotați cu echipament de protecție (mască, combinezoane, mănuși, botoșei) și un număr de 60 de autoutilitare echipate corespunzător, pentru spălarea și dezinfectarea arterelor de circulație. În prima săptămână, aceste echipe, care lucrează non-stop, în ture, au aplicat zilnic tratamente specifice de igienizare, atât pe marile bulevarde cât și pe străzile dintre blocuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel