Primar, SCANDAL cu localnicii: Vă ÎNCHID în cuști! Nu vreau să fiu primar la CASA de NEBUNI! - video

FOTO video Facebook Veaceslav Plămădeală
FOTO video Facebook Veaceslav Plămădeală

Veaceslav Plămădeală, primarul satului Puhăceni din raionul Anenii Noi, Republica Moldova, a decis să pună la respect sătenii din localitate, după ce aceștia nu au respectat cerințele de distanțare socială.

După mai multe încercări ale primarului, de a-i dispersa pe oameni, acesta a solicitat ajutorul poliției. El a avut o ieșire nervoasă într-un live pe pagina sa de Facebook, în care i-a certat pe comercianți, dar și pe vânzători, în timp ce oamenii ignoră pe față solicitările acestuia, scrie Unimedia.info.

'N-au dorit să mă asculte, nimeni. Am intervenit a doua oară, pe la ora 08.00, cu difuzorul, deja mai insistent, și i-am informat că dacă nu-și reamplasează locurile voi chema poliția. Nicio reacție. A treia oară, 08.22, am ieșit deja live pe Facebook pentru a sensibiliza opinia publică locală, copiii, rudele, prietenii celor prezenți în piață despre ignoranța unor consăteni - nici un efect. La 08.30 am apelat 112 la poliție, la ora 09.00 au venit polițiștii, și abia atunci, să vedeți miracolul - toți au început să-și reamplaseze locurile.', povestește indignat primarul.

'Uitați-vă câtă neglijență! Aceștia sunt oamenii de la mine din sat care mi-au dat mandat să-i apăr', a răbufnit Veaceslav Plamadeala.

Acesta a mai declarat că nu are de gând să fie 'primar la casa de nebuni', iar cei care nu vor să asculte, 'să-și scuture buzunarul' pentru amenzi.

 
Parlamentul din Republica Moldova a instituit stare de urgență în Republica Moldova, pe perioada 17 martie - 15 mai 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel