Prima tranșă de vaccinuri anti-COVID va ajunge mâine în Vama Nădlac. Anunțul făcut de Lucian Bode

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anunțat că prima tranșă de vaccinuri anti-COVID va ajunge mâine în Vama Nădlac.

Prima tranşă de vaccinuri împotriva COVID-19 alocată României va sosi vineri în Vama Nădlac, a declarat joi ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, citează Agerpres.

"Noi suntem implicaţi prin DSU în această campanie. Ministerul Afacerilor Interne este implicat şi am cerut tuturor structurilor ministerului să-şi dea tot concursul să contribuie la această campanie de vaccinare. Mâine va sosi prima tranşă alocată României în Vama Nădlac şi o vom prelua prin structurile noastre, o vom transporta la Bucureşti. Vom comunica public care sunt paşii pe care îi vom urma, atât la Nădlac, mâine, cât şi poimâine, în Bucureşti. Vă vom anunţa din timp exact care este calendarul. În declaraţia de azi, domnul preşedinte Klaus Iohannis a lămurit acest aspect.", a spus Bode, la predarea mandatului către ministrul Transporturilor şi cel al Digitalizării.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat astăzi că vaccinarea anti-COVID va începe în România pe data de 27 decembrie, la ora 9:00 în spitalele din București și la ora 10:00 în cele regionale. Tot azi, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat că vaccinul împotriva COVID-19 va sosi în ţara noastră pe 26 decembrie.

VEZI ȘI: Klaus Iohannis, anunț important despre vaccinarea anti-COVID. "Să fiți pregătiți"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel