Prezidenţiale 2019. Călin Dobra (PSD Timiş), îndemn pentru alegători

Preşedintele PSD Timiş, Călin Dobra, a lansat, joi, un apel către toţi alegătorii din judeţ să nu risipească voturile pe candidaţi 'care nu au nicio şansă' în apropiatele prezidenţiale, estimând că liderul USR, Dan Barna, nu va intra în turul doi de scrutin, şi a îndemnat electoratul să o voteze pe Viorica Dăncilă, candidatul social-democraţilor. 

'Aş vrea să fac un apel la cetăţenii întregului judeţ Timiş şi anume să nu risipească voturile pe candidaţi care nu au nicio şansă. Dan Barna nu va intra în turul doi, este un politician corupt, care a fraudat fondurile europene şi este cercetat pentru aceasta. Mircea Diaconu, nici atât, pentru că are susţinerea unei alianţe care nu mai există, ALDE şi Pro România, partide formate din trădători care au ajuns la acest moment să se trădeze şi între ei şi nu merită să obţină voturile timişenilor. Fac apel la cetăţeni să o voteze pe Viorica Dăncilă şi PSD', a afirmat Călin Dobra, într-o conferinţă de presă. El a argumentat că nu crede a fi normal să fie dată puterea unui singur om, la momentul acesta Klaus Iohannis conducând şi Administraţia Prezidenţială 'şi Guvernul şi Parlamentul'.

'Cred că este mult prea mult', a spus Dobra. Întrebat de presă dacă Dan Barna poate fi numit de către PSD ca fiind 'corupt', în condiţiile în care acesta nu este cercetat, fiind sub prezumţia de nevinovăţie, Călin Dobra a declarat că răspunsul ar trebui să fie dat direct de Dan Barna, 'coruptul care a luptat împotriva corupţiei'. 'Cred că răspunsul ar trebui să-l primiţi direct de la domnul Barna, coruptul care a luptat împotriva corupţiei. (...). Îl face corupt ceea ce se demonstrează la momentul acesta, fraudarea fondurilor europene şi este în cercetare în acest moment, privind fondurile europene. Dacă avea maximă demnitate, putea să-şi retragă candidatura din cursa pentru preşedinţia României. (...). Nu aş vrea să vorbesc despre domnul Dragnea, care ştiţi unde este în acest moment, este condamnat şi plăteşte pentru ceea ce a făcut', a răspuns liderul PSD Timiş, Călin Dobra, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel