EXCLUSIV  Previziunea despre Kovesi care s-a adeverit. Borza: ”Zarurile au fost aruncate”

Laura Codruţa Kovesi
Laura Codruţa Kovesi

Remus Borza, deputat independent, a prevăzut corect votul de miercuri din Comisia LIBE, în urma căruia Laura Codruța Kovesi a câştigat susţinerea pentru funcţia de procuror-şef al Parchetului European.

Laura Codruţa Kovesi, fosta șefă a DNA, miercuri, 27 februarie, a primit cele mai multe voturi în comisia LIBE, respectiv 26. Jean-François Bohnert, nominalizat de Franţa, a obținut 22 de voturi, iar Andres Ritter (Germania), un vot. De precizat că a existat şi un vot alb, neatribuit unui candidat.

În cadrul ediției din data de 14 februarie 2019 a emisiunii „Borza Analytica" de la DCNews, deputatul independent Remus Borza a spus că, din punctul lui de vedere, zarurile erau deja aruncate, iar Laura Codruța Kovesi va deține funcția de procuror-șef european, „în ciuda deficitului de imagine de la București". Previziunea a fost făcută într-un moment în care puțini credeau în acest deznodământ.

„Nu știu în ce măsură începerea urmăririi penale în România poate să mai aibă vreun efect în ceea ce privește desemnarea Laurei Codruța Kovesi în funcția de procuror-șef al Parchetului European", spunea, la DCNews, Remus Borza pe 14 februarie. „Din punctul meu de vedere, zarurile au fost aruncate. Marile grupuri ideologice din Parlamentul European, în frunte cu popularii europeni, și-au anunțat susținerea în mai multe state care contează în tot acest raport de forțe", declarase atunci Remus Borza.

Articolul complet la care facem referire poate fi citit AICI.


Mai jos, emisiunea integrală din data de 14 februarie:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel