Previziune GROAZNICĂ pentru august! Ce ne așteaptă: ”Mulți s-au supărat pentru această prognoză”

Emilian Popovici
Emilian Popovici

Dr. Emilian Popovici a făcut o previziune extrem de sumbră privind numărul de infectări din luna august, în cazul în care situația continuă așa.

Suntem îngrijorați de această cifră (n.r. 614 cazuri pe 9 iulie) fiindcă am văzut în ultimele zile o creștere progresivă”, a spus dr. Emilian Popovici, la Digi 24.

Virusul depinde de oferta de infecție făcută

Situația este în felul următor, la acest virus totul depinde de oferta de infecție pe care i-o faci. Dacă îi faci o ofertă de infecție mare, vei avea un număr mare de infectați, vei avea un număr mare de cazuri din ce în ce mai grave, dar și un număr mare de cazuri la ATI.

Practic, ce înseamnă această ofertă? Înseamnă, pe de o parte, relaxarea măsurilor, care era necesară după starea de urgență, dar înseamnă mai mult relaxarea oamenilor, care a fost dublă. Oamenii nu au respectat recomandările care s-au făcut în această perioadă de stare de alertă. S-a văzut la Vama Veche, în hore și în tot felul de alte manifestări”, a mai spus el.

Previziunea sumbră din august

În urmă cu câteva zile, am făcut o proiecție, împreună cu dl. Valentin Pârvu, și am prognozat pentru jumătatea lunii august (...) în jur de 800 de cazuri noi de îmbolnăvire, undeva să zicem din 14 august. Mulți s-au supărat pentru această prognoză, dar nu noi ne dorim să fie așa. Noi facem niște studii care se bazează pe statistică”, a explicat doctorul Popovici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel