Prevenția în Sănătate, de la deziderat la fapte. Dezbatere DC MEDICAL, ANUNȚ

Trustul de presă DC Media Group, din care fac parte DC Medical, DC Business şi DC News, va organiza miercuri, 5 iunie 2019, de la ora 10.00, la Word Trade Center Bucharest, sala Mexico&Seul, o dezbatere cu tema: Prevenția în Sănătate. De la deziderat la fapte. Dezbaterea va fi transmisă LIVE pe paginile de Facebook și Canalele de Youtube ale DC NEWS și DC MEDICAL. 

Pe lista participanţilor confirmaţi se află Eugen Orlando Teodorovici - ministrul Finanţelor, Sorina Pintea - ministrul Sănătăţii, dr. Laszlo Attila – președintele Comisiei de Sănătate din Senat, conf. dr. Florin Buicu – președintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaţilor, cărora lis e vor alătura reprezentanţi din conducerea CNAS, medici, asociații profesionale, asociații de pacienți și reprezentați ai unor companii de profil.

În premieră, va fi prezentat un demers legislativ pe zona de prevenție. 

De ce prevenția este vitală în România

Sistemele publice de sănătate se află, în acest moment, sub o dublă presiune: pe de o parte, creșterea nevoii de servicii medicale, cauzată de schimbarea patologiilor și îmbătrânirea populației, pe de alta apariția unor terapii revoluționare, cu rezultate extraordinare, dar și cu costuri pe măsura investițiilor în cercetare, dezvoltare și infrastructură tehnologică.

CITEŞTE MAI DEPARTE PE DC MEDICAL.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel