Președintele Emmanuel Macron, vaccinat cu a treia doză

Emmanuel Macron, președintele Franței
Emmanuel Macron, președintele Franței

Președintele Emmanuel Macron s-a vaccinat cu a treia doză.

Președintele Franței, Emmanuel Macron, s-a imunizat cu a treia doză a vaccinului anti-COVID. El a făcut anunțul, luni dimineață, pe Twitter.

Campania de vaccinare cu doza 3 pentru toți adulții din Franța a început duminică.

Președintele a spus că s-a vaccinat anti-COVID cu doza 3. Precedenta doză fusese administrată pe 31 mai. De asemenea, Macron a anunțat că s-a vaccinat anti-gripal.

Coronavirus în România: mai puține persoane infectate, mai multe decese

În ultimele 24 de ore, au fost diagnosticate aproape 1.100 de cazuri noi de coronavirus în România și au fost raportate 107 decese, dintre care 15 anterioare ultimelor 24 de ore, potrivit bilanțului provizoriu transmis de CNCCI.

Conform datelor existente la nivelul CNCCI, luni, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1.096 de cazuri de persoane pozitive cu SARS-CoV-2.

De asemenea, au fost raportate 107 decese, dintre care 15 anterioare.

Japonia se alătură Israelului și interzice accesul străinilor, pe fondul răspândirii Omicron

Japonia a anunțat luni că își va închide granițele pentru străini, cea de-a treia economie a lumii alăturându-se Israelului în luarea celor mai dure măsuri împotriva noii variante Omicron, scrie Reuters.

Cu toate acestea, piețele și-au recăpătat calmul, investitorii așteptând mai multe detalii despre această variantă, după ce săptămâna trecută s-au prăbușit din cauza temerilor că aceasta ar putea aduce noi restricții.

Potențial mai contagioasă decât variantele anterioare, Omicron, identificată pentru prima dată în Africa de Sud, a fost descoperită în Australia, Belgia, Botswana, Marea Britanie, Canada, Danemarca, Franța, Germania, Hong Kong, Israel, Italia, și Olanda.

Ar putea dura "de la câteva zile la câteva săptămâni" pentru a înțelege nivelul de gravitate al Omicron, spune Organizația Mondială a Sănătății (OMS).

Ca măsură de precauție pentru a evita cel mai rău scenariu, Japonia își va închide granițele pentru străini începând de marți, a declarat premierul Fumio Kishida, adăugând că este pregătit pentru criticile care îl acuză că este prea prudent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel