Preşedinte PNL, REZULTAT test pentru noul coronavirus

Preşedintele PNL Harghita, Sebastian Buzilă, a anunţat, vineri seara, că rezultatul la testul pentru coronavirus pe care l-a făcut este negativ, el fiind de o săptămână în autoizolare, după ce a participat la şedinţa Biroului Politic Naţional al partidului, la care a fost prezent şi senatorul Vergil Chiţac. 

'După cum am promis, vă informez că azi am primit rezultatul testului: NEGATIV, deci sănătos. Mă bucur, în primul rând, pentru liniştea familiei mele şi a oamenilor pe care i-am întâlnit până am intrat în izolare. Am intrat în izolare împreună cu familia mea în momentul în care am aflat că la şedinţa la care am participat a fost o persoană diagnosticată pozitiv. Rămân în izolare până la îndeplinirea termenului de 14 zile', a scris Sebastian Buzilă pe Facebook.

Acesta a mai precizat că îşi va continua activitatea şi va munci de la domiciliu şi i-a îndemnat pe cei din jur să respecte regulile privind limitarea răspândirii noului coronavirus. 'Vă îndemn pe toţi să respectăm regulile pentru prevenirea răspândirii virusului! Petreceţi momente frumoase alături de cei dragi şi evitaţi deplasările inutile. Totul va fi bine!', a mai scris liderul PNL Harghita, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel