COVID-19. Preotul militar Mirel Ilie: "Mergeți mai încet!" e mesajul lui Dumnezeu!

Preotul militar Mirel Ilie a vorbit despre criza provocată de coronavirus, care-i afectează pe oamenii din întreaga lume, în raport cu Dumnezeu.

"Mergeți mai încet!" cred că acesta este mesajul lui Dumnezeu. Eram antrenați într-o agitație permanentă, parcă nu ne mai bucuram de viață. Trebuie să apreciem ce avem. În nicio primăvară natura nu a fost mai frumoasă ca anul acesta. Fiindcă am luat o pauză, putem să ne oprim să ascultăm păsările. Nu mai sunt claxoane, zgomot de motoare în trafic. Putem să ne oprim să observăm cum a crescut iarba pe marginea trotuarului, să admirăm copacii înfloriți. Acum avem timp", a spus preotul, scrie armataromaniei.ro.

Cu ce vom rămâne după această pandemie

"Vom privi altfel lucrurile. O să vedeți că o să ieșim mult mai câștigați din asta. Aveți credință că nimic nu e la voia întâmplării. Dumnezeu ne-a transmis un mesaj", a mai spus acesta. Cât despre faptul că slujbele de Înviere au fost ținute fără credincioși, preotul a spus: "Poate că Dumnezeu a golit bisericile pentru a umple sufletele. În lumina Învierii lui Hristos, vom găsi puterea de a răzbate."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel