Preot: Noi avem tratament pentru virus. Când pleci de acasă fă un lucru

Preotul Deheleanu Cristian a găsit ”tratamentul” pentru virus.

”Noi cei duhovnicesti avem tratamentul pentru ”virus": Cum te trezesti te speli, te inchini, te rogi, iti iei anafora, aghiazma (pe stomacelul gol), puteti sa inghititi si putin ulei de la Sfantul Maslu, dupa, cu mir sfintit, iti faci Sfanta Cruce pe ochi, pe nas, pe gura, pe obraji, pe urechi, pe frunte, pe maini si la fiecare sa spui cand te inchini (Sfanta Cruce si Maica Domnului apara-ma), cand pleci de acasa daca nu poti face 3 matanii, fa macar 3 inchinaciuni mari inaintea Icoanei Maicii Domnului si spune-i sa te ajute cu bine pleci cu bine sa te intorci inapoi si tot timpul sa fie cu tine sa te ocroteasca de rau, ispite si moarte naprasnica.

Plecand de acasa sa fii mereu cu ”Cuvine-se cu adevarat...” sau, ”Nascatoare de Dumnezeu". Din cand in cand iti mai faci o Sfanta Cruce pe chipul tau, mai zici un psalm 50, ba si 90, sau ”Tatal nostru"  sau ”Doamne , Iisuse Hristos Fiul Lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul / a..." si ai sa vezi drag Sufletel ca nu vei lua niciun ”virus"... nu vei avea nevoie de nimic, vei fi linistit, in pace si fericit. Nu Te Panica pentru nimic... NU DOAR CU PAINE VA TRAI OMUL, CI CU TOT CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU... VIU E DOMNUL DUMNEZEUL NOSTRU...

SA STRIGAM PRECUM PETRU PE MARE... ”DOAMNE, PIER, SCAPA-MA...". O sa vedeti mila si ajutorul Domnului, daca vom face fiecare asa nu am mai trai acest haos psihologic care e pornit asupra omenirii de fortele intunericului... Strigati la Hristos!!!”, a scris preotul pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel