Preot Constantin Necula: Acesta a fost ADEVĂRATUL mesaj de Paști, anul acesta

Preotul Constantin Necula a avut o intervenție la un post tv, luni seara, în care a explicat care a fost mesajul pe care biserica l-a dat anul acesta, de Sărbătorile Pascale.

Pandemia de coronavirus ne-a făcut să trăim un Paști în izolare, cum nu s-a mai întâmplat până acum, însă mesajele celor care slujesc Biserica nu au încetat să plece către credincioși, unul dintre acestea venind de la preotul Constantin Necula:

”Orice viroză, acum, ne creează un scenariu întreg! Trebuie să fim atenți. Un suflet rănit de frică nu poate lupta cu moartea! Sufletelor noastre le trebuie o transfuzie de curaj. Nicio altă instituție din România, zic eu, după ce am studiat corect, timp de patru săptămâni acest spect, nu le poate spune românilor 'Curaj!', dacă n-are curaj ea însăși cu ceea ce face”, a spus preotul Necula, la Realitatea Tv.

”M-am uitat la Paștele fraților catolici, evangheliști etc... mesajul a fost același: Nu vă temeți! Esența aceasta este: orice amenințare cu lucruri care ucid este extrem de periculoasă în perioada aceasta. Pandemia va trece, dar sufletele acestea vor trebui să supraviețuiească mai departe. Ne vom vindeca de coronavirus, dar nu de indolență, de nesimțire și de prostie, din nefericire”, a mai spus preotul Constantin Necula.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel