Stare ALERTĂ. Vela, răspuns FULGER. Îi este TEAMĂ? Mesaj pentru politicieni. "Se simte în AER"

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a vorbit despre relaxarea de după 15 iunie, dar și despre prelungirea stării de alertă. Îi este sau nu frică? Iată ce a răspuns. 

Întrebat dacă îi este teamă de creșterea numărului de cazuri de imbolnăvire cu COVID-19, odată cu relaxarea din 15 iunie, dar și dacă a observat o scădere a interesului oamenilor pentru măsurile de protecție, ministrul Marcel Vela a răspuns:

"Există o situație în care euforia, bucuria perioadei acesteia de distracție, de căldură, de vacanță se simte în aer, se simte în tot ceea ce vedem. Am văzut în același timp și foarte mulți cetățeni responsabili care poartă mască, care păstrează distanțarea socială...Oamenii au foarte multă responsabilitate pe care o apreciez ca atare, responsabilitate pe care am salutat-o și am apreciat-o și în perioada stării de urgență", a declarat Marcel Vela, în direct la Digi24. 

În plus, ministrul de Interne a vorbit despre prelungirea stării de alertă de săptămâna viitoare. Întrebat dacă este optimist în Parlament, acesta a răspuns:

"Sunt optimist, pentru că mă bazez în același timp și pe responsabilitatea parlamentarilor și politicienilor, pentru că dincolo de orice polemică, dincolo de orice contradicție politică sau parlamentară, cred că există un interes național: grija pentru sănătatea publică și pentru viitorul națiunii", a completat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel