Pregătirea concertelor Julio Iglesias: Ce pretenții are artistul

3369-julio-iglesias2
3369-julio-iglesias2

Mai sunt doar câteva zile până când vocea artistului Julio Iglesias va răsuna pentru prima dată pe scena Sălii Palatului. Pregătirile au intrat în linie dreaptă. Organizatorii pun la punct ultimele detalii pentru a-i asigura acestuia tot confortul. Concertele vor avea loc în 24 și 26 octombrie. 

Organizatorii transmit că, paradoxal cu activitatea colosală, Julio Iglesias a dat dovadă de o modestie covârșitoare. Artistul nu are cerințe sofisticate atunci când vine vorba de conținutul culinar însă, nu îi scapă nici un amănunt privind detaliile tehnice, potrivit comunicatedepresa.ro.

Julio Iglesias ajunge în România, miercuri, cu un avion privat. Până la finalul săptămânii, va fi cazat la un hotel de 5 stele. În timpul șederii la București, Julio Iglesias se va afla sub protecția gărzilor de corp și se va deplasa cu o mașină de lux, noul model Escalade al celor de la Cadillac.

Din meniul lui Julio Iglesias nu vor lipsi supele, salata verde cu ton sau ou, salata de paste, preparate culinare din carne de vită, pui și pește, sortimente variate de fructe proaspete în special, mere, banane și portocale. În cabina starului va exista un bar cu diverse sortimente de ceaiuri din plante, lapte, apă Evian, cafea, băutura energizantă Gatorade de portocale și o bere Heineken.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel