Încă o dovadă a inutilității Poliției Locale. Mașina oamenilor legii a rămas împotmolită în nisip / video viral
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Captură foto YouTube
Foto: Captură foto YouTube
O autospecială a Poliției Locale a rămas blocată în nisipul de pe plaja din Constanța.

Pe rețelele de socializare s-au viralizat, în ultimele ore, imaginile cu o autospecială a Poliției Locale din județul Constanța, care s-a împotmolit în nisipul de pe plajă.

Doi agenți ai instituției sunt surprinși cum se chinuie să scoată maşina din nisip. Unul dintre ei s-a descălțat și a intrat desculţ în apă, în timp ce celălalt şi-a pus saci menajeri de gunoi peste pantofi.

„Ia te uită, măi frate! Maşina de Poliţie din Constanţa, blocată pe plajă. Cum au voie, ăștia, mă, pe plajă cu maşina şi nici măcar nu au BMW. Poliţistul a coborât desculţ din maşină“, spune în clip bărbatul care a filmat incidentul.

Ulterior se aude vocea unui copil, care spune: „Nu mai scapă din apă“, după care mai mulți adulți izbucnesc în râs.

„Ce-avem noi aici!? Un poliţist care şi-a băgat picioarele în saci de gunoi, care i se cam tot trag de pe picioare“, precizează un alt bărbat.

După mai bine de 30 de minute, o altă mașina, de teren, a venit pentru a scoate autospeciala Poliției Locale din bucluc.

În luna martie, DC News a realizat un sondaj în care și-a întrebat cititorii dacă Poliția Locală trebuie desființată. Sondajul a arătat fără echivoc „inutilitatea“ acestei instituții plătită din bani publici. 74,1% din respondenți au considerat Poliția Locală „inutilă“ și au spus că trebuie desființată, în timp ce doar 25,9% au avut o părere contrară.

CITEȘTE ȘI         -        EXCLUSIV  Poliţia Locală, instituţia care trebuie "desfiinţată cu totul". Bulai: E o glumă proastă. Nu fac nimic!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel