Prefectul Capitalei, despre restricțiile COVID-19: Rezultatele se vor vedea în 3 săptămâni

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a declarat, duminică, 28 martie, că rezultatele restricțiilor impuse acum se vor vedea în trei săptămâni, dacă românii le vor respecta. 

"Nu ne așteptăm ca oamenii să se înghesuie mereu la cumpărături, așa cum o fac astăzi. Într-adevăr, astăzi este mai multă agitație, deoarece restricțiile intră în vigoare și este posibilă această reacție psihologică a oamenilor, ca ei să meargă și să-și facă repede cumpărăturile. Astăzi, magazinele se închid la ora 18, dar mâine va fi program mai normal.", a precizat Alin Stoica, la Realitatea Plus.

Referitor la îmbulzeala din magazine, prefectul Capitalei, Alin Stoica, spune că nu a remarcat acest lucru.

"Magazinele sunt aprovizionate bine, tocmai pentru a evita aglomerația. Schimbările nu sunt majore, recomandarea mea este ca cetățenii să respecte regulile, în sensul de a nu merge atât de des la magazine. 

Este posibil ca, în următoarele zile, să ajungem la o rată de infectare de 7,5 la mie, măsurile pe care le-am pus astăzi în vigoare nu sunt eficiente în două zile. Rezultatele se vor vedea undeva la trei săptămâni, asta numai dacă le respectăm cu toții, astfel încât, de Paști, să vedem o îmbunătățire a situației.", a mai spus prefectul Capitalei.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel