Povestea emoționantă a unui bărbat care luptă de două luni cu COVID-19. "Pentru cine nu crede că această boală există, uitați aici" VIDEO

Captură video RealitateaPlus
Captură video RealitateaPlus

Un bărbat în vârstă de 41 de ani se luptă de aproape două luni să se vindece de COVID-19.

Ștefan este un bărbat în vârstă de 41 de ani care de aproape două luni se luptă cu boala COVID-19. S-a infectat pe 1 martie și de peste o lună este la secția de terapie intensivă a spitalului Militar ROL 2, chiar dacă nu are comorbidități. Cu ajutorul medicilor, a reușit să învingă virusul, dar încă este în stare gravă, transmite RealitateaPlus.

„Avem un pacient în vârstă de 41 de ani care are un istoric de 33 de zile de terapie intensivă cu un PCR pozitiv pe data de 1 martie. Pacientul în acest moment este intubat și ventilat mecanic. Am făcut o pauză de sedare.”, spun medicii.

Bărbatul internat în stare critică a avut ambii plămâni afectați în proporție de 60-70%.

”Din tot sufletul ne dorim să se facă bine, pentru că și el luptă alături de noi.”, spune asistenta de la ATI.

„A venit cu obezitate de gradul 1. În afară de această obezitate, nu are alte comorbidități. Vedeți că afectarea pulmonară este destul de mare. Deci pentru cine nu crede că această boală există, uitați aici. Chiar există.”, a spus medicul despre Ștefan.

"Îngerii noștri în alb"

Medicii secțiilor de terapie intensivă spun că au parte de cea mai mare bucurie atunci când pacienții se vindecă pleacă acasă sănătoși.

„Este greu, este greu, dar în acelaşi timp avem şi satisfacţii mari când îi vedem că pleacă acasă și chiar ne spun "îngerii noștri în alb"”, spune asistenta care are grijă de pacienții COVID-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel