Povestea dureroasă a unei mame, aflate în comă din cauza COVID-19. Și-a cunoscut fetița la o lună după naștere. VIDEO

Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay

O mamă, aflată în comă din cauza COVID-19 și-a cunoscut fetița abia la o lună după naștere.

O femeie din Ungaria a aflat că este mama unei fetițe la peste o lună după ce a născut. În tot acest timp, Szilvia Bedo-Nagy s-a aflat într-o comă indusă de medici, decizie luată pentru a o salva de un caz grav de pneumonie, cauzată de infecția cu Sars-Cov-2, transmite Reuters

Era însărcinată în 35 de săptămâni atunci când a aflat că este infectată cu Sars-Cov-2. Inițial medicii au trimis-o acasă, în carantină, dar starea sa s-a agravat, așa că într-un final a fost internată în spital. Se întâmpla la sfârșitul anului trecut.

”Nu puteam să respir. S-a dovedit că a fost pneumonie”, a povestit Bedo-Nagy într-un interviu acordat RFE.

Femeia a fost transferată la spitalul din Budapesta. Acolo a născut-o prin cezariană pe Napsugar (”rază de soare” în maghiară). Imediat după naștere femeiea a fost mutată la Terapie Intensivă, unde a fost ventilată artificial și apoi plasată într-o comă indusă medical. Timp de mai bine de o lună, de fetiță a avut grijă soțul ei, Jozsef Bedo, care s-a temut constant că soția sa ar putea să își piardă viața. În preajma Crăciunului, bărbatul a avut parte de un miracol. A fost sunat de medic, care i-a spus că soția lui s-a trezit. Bărbatul a mers a doua zi să o viziteze și povestește că soția sa nu putea vorbi, dar îi clipea din ochi pentru a comunica.

”Doctorul mi-a spus că soția încearcă să mă contacteze. A doua zi m-am dus s-o vizitez. Era trează și, când am întrebat-o ceva, mi-a răspuns clipind din ochi.”, a povestit bărbatul.

Întrebată ce își amintește după acea trezire din comă, tânăra mamă a povestit că prima amintire este ajunul Anului Nou, afirmând însă că nici atunci nu știa exact ce s-a întâmplat.

”Nu aveam nicio idee cu privire la ce se petrece. Arătam înspre burta mea să îi întreb când am născut...Apoi doctorul mi-a zis că bebelușul s-a născut în urmă cu ceva timp.”, a mai mărturisit femeia. Despre acest caz, medicul femeii, Bela Merkely, a spus că a fost unul ”fascinant și neobișnuit de complicat”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel