Potlogi. Primarul, viceprimarul și unul dintre preoți, testați pozitiv la COVID-19

Dezinfectare în interiorul Primăriei Potlogi
Dezinfectare în interiorul Primăriei Potlogi

Primăria Potlogi din județul Dâmbovița, se află în carantină, după ce primarul Catrina Nicolae, viceprimarul comunei au fost depistați pozitiv cu virusul COVID - 19. Nu a scăpat de noul virus nici unul dintre preoții unei parohii.

 

"Pentru a preîntâmpina discuțiile cu referire la starea mea de sănătate, eu, primarul Catrina Nicolae, am fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru Coronavirus, însă nu am niciun simptom (starea de sănătate este bună, am gust, am miros, nu am frisoane sau febră).

Dezmint zvonurile precum că sunt într-o stare gravă, iar dacă cineva dorește să vadă că sunt bine, sunt acasă la Pitaru și pot ieși în fața casei, bineînțeles păstrând o distanța fizică suficient de mare pentru a elimina riscurile contaminării", a scris pe Facebook edilul comunei.

De asemenea, primăria a anunțat că din cauza testării pozitive a unui preot s-a trecut la dezinfectarea  tuturor  spațiilor parohiei I Biserica Sf. Dumitru/Sf. Nicolae din Potlogi și parohiei II Biserica Adormirea Maicii Domnului din Potlogi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel