Pot merge să muncesc la câmp în timpul stării de urgență? Marcel Vela, RĂSPUNS: Scrie negru pe alb

Marcel Vela - ministru de Interne. Foto: Agerpres.
Marcel Vela - ministru de Interne. Foto: Agerpres.

Marcel Vela, ministrul de Interne, răspunde la una dintre cele mai controversate întrebări din această perioadă în contextul restricțiilor de deplasare. 

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, îi liniștește pe oamenii care vor să meargă să muncească la câmp și spune că acest lucru este permis în baza Ordonanțelor Militare. 

”Am văzut foarte multe discuții, interpretări, analize, etc, cu privire la mersul cetățenilor la muncile câmpului, la munci agricole. Vreau să le spun oamenilor, cetățenilor din România că în baza Ordonanțelor Militare pot merge să-și lucreze pământul. Nu este nicio problemă. Așadar, toți deținătorii de terenuri, de grădini, care vor să meargă acasă, la țară, în proximitatea orașelor sau unde au asemenea terenuri unde dânși doresc să facă astfel de amenajări, curățenie de primăvară, tot ceea ce ține de o activitate legată de agricultură, zootehnie, horticultură, pomicultură, au dreptul să meargă fără nicio restricție. În Ordonanța Militară este permisă, cuprinsă excepția de la deplasări pentru cei care fac activități economice și este subliniat negru pe alb inclusiv activități agricole”, a precizat Marcel Vela în cadrul unei declarații de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel