Populația nu trebuie să intre în panică. Farmaciile NU SE VOR ÎNCHIDE!

Populația nu trebuie să intre în panică, pentru că farmaciile nu se vor închide în starea de urgență, a explicat EXCLUSIV pentru DC Medical, prof dr farm Simona Negreș, noul președinte al Colegiului Farmaciștilor din București. Farmaciștii, însă, trebuie protejați în lupta cu noul coronavirus, subliniază ea.

Autoritățile se pregătesc să intre de mâine în stare de urgență, dar omit un factor extrem de important din linia întâi în lupta cu pandemia dată de noul coronavirus Covid-19: farmaciștii!

Mai precis, nicio autoritate nu a discutat până acest moment despre ce se va întâmpla cu farmaciile în situația dată, și despre cum vor fi ajutați farmaciștii ca să poată să stea la dispoziția publicului larg. „Nu se va întâmpla nimic, farmaciile NU SE VOR ÎNCHIDE. Farmaciștii vor fi la datorie, în orice situație!" dă asigurări, din start, prof dr farm Simona Negreș, pentru DC Medical. „Dar trebuie să fie protejați, pentru că sunt în prima linie a acestei lupte cu pandemia", continua, într-o răsuflare.

Citește continuarea pe DC MEDICAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel