PONTA: BĂSESCU, MAI CATASTROFAL decât de obicei. Discurs de CÂRCIUMĂ

Premierul Victor Ponta i-a răspuns, vineri, președintelui Traian Băsescu, după ce șeful statului a făcut apel către premier să propună alte două nume pentru portofoliile de la Cultură și Buget.

"Apelul meu este ca domnul premier Victor Ponta să se uite către alţi tineri, pentru că avem riscul să decredibilizăm promovarea tinerilor în Guvern", a spus Traian Băsescu, vineri, la Palatul Cotroceni, în cadrul unei declarații de presă.

Vezi aici cele mai importante declarații ale președintelui: Băsescu, apel către Ponta cu privire la nominalizările pentru Cultură și Buget

Premierul Victor Ponta a reacționat și a transmis că îşi menţine cele două propuneri - Rozalia Biro la Ministerul Culturii şi Claudiu Manda la Ministerul Bugetului. El a precizat că va înainta alte nume doar dacă preşedintele le va respinge pe cele actuale.

"Dau o replică prin presă, pentru că și el tot prin presă a ales să discute. Susțin cele două propuneri. Dacă le respinge, voi face alte două propuneri. Poziția lui Băsescu e total politico-neserioasă sau, ca să citez din el, a fost mai catastrofal ca în alte dăți. Ceea ce nu e ușor.

Are o atribuție strict formală Băsescu acum în România. A fost un discurs de cârciumă. Când o să fie el premier, o să poată să le numească pe Udrea și Boagiu miniștri.

Nu vreau să intru în troacă iar cu Băsescu. Cu siguranță UDMR va găsi pe altcineva, PSD va găsi pe altcineva, dacă Băsescu respinge numirile. Am ajuns să stăm la toanele lui Băsescu, ceea ce e foarte rău”, a declarat Victor Ponta, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel