Polițistul din Iași, confirmat cu COVID-19, s-a plimbat prin cluburi

Polițistul confirmat cu COVID-19 a fost în două cluburi, anunță autoritățile. Pe numele lui va fi o plângere penală.

Bărbatul de 38 de ani, confirmat cu COVID 19 la scurt timp după ce s-a întors dintr-o vizită la Varșovia, unde a fost plecat în interes de serviciu, a fost în două cluburi înainte de a fi diagnosticat. Pe numele său va fi depusă o plângere penală, transmite Mediafax. 

Bărbatul de 38 de ani a fost confirmat cu infecția cu COVID pe 11 martie. Acesta era în autoizolare de pe data de 9 martie, după ce a aflat că o persoană cu care a intrat în contact la Varșovia, unde era plecat în interes de seviciu, a fost diagnosticată cu infecție cu coronavirus.

S-a plimbat prin două cluburi

Însă, în seara de sâmbătă, potrivit unor surse, bărbatul a participat la două petreceri, în două cluburi din Iași. Inițial, discutând cu medicii epidemiologi, bărbatul a spus de un singur club. Atât în cazul său, cât și în cazul bărbatului de 42 de ani din Iași confirmat cu COVID19 anchetele epidemiologice sunt în desfășurare.

„Practic se stabileşte traseul pe care aceştia l-au avut de la momentul intrării în ţară şi până când au fost internate la Spitalul de Boli Infecţioase. Se alică măsurile specifice. Au existat nişte inadvertenţe între declaraţiile primite la începutul anchetei epidemiologice şi declaraţiile ulterioare care au perturbat oarecum cursul acestei anchete. În acest sens, la compartimentul juridic al DSP Iaşi se fundamentează o plângere penală în acest sens", a declarat presei purtătorul de cuvânt al DSP Iași, Marius Voicescu.

Cluburile au fost închise 

Întrebat cu câte persoane a intrat în contact polițistul de frontieră, Voicescu a precizat că ancheta epidemiologică este încă în curs și nu poate fi spus deocamdată.

Ambele cluburi în care bărbatul și-a petrecut seara de sâmbătă au anunțat pe paginile lor de Facebook că suspendă toate activitățile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel